default_mobilelogo

Figurative Realism 

Kruip in het penseel van onze oude meesters en ontdek hoe licht en schaduw elkaar aanvullen, wat de compositie daarmee te maken heeft en hoe je telkens weer nieuwe details te zien krijgt. Inksane Art Academy biedt u daarom een korte maar krachtige lessenreeks aan waarin de focus volledig op de klassieke schilderkunst gelegd wordt.

Oude meesters zoals Leonardo da Vinci, Rembrandt van Rijn en Jules Bastien-Lepage vormen de basis voor het aanleren van de specifieke regels van deze kunststroming. Anders dan andere cursussen focussen wij ons niet op het expressief uiten van gevoelens maar gaan we op zoek naar de regels van de exacte wetenschap bij het schilderen. Daarbij laten we moderne kunst voor wat het is en focussen we ons volledig op het figuratief realisme.

Classical Realism

Heeft u al ervaring in het schilderen? Perfect! Heeft u nog geen ervaring? Ook perfect! De lessen starten met de basis en de regels worden dag na dag, in een korte, maar intense opleiding aangeleerd. In plaats van een volledig jaar een keer per week samen te komen, kneden wij u tot een professionele schilder in amper twee weken. Door dit te doen verandert een hobby in een serieuze les waar de nadruk op het leren ligt.

Het eerste wat u zich waarschijnlijk afvraagt, is wie deze lessen zal geven. Wij selecteren enkel de beste en meest ervaren artiesten en omdat we streven naar een Europees topniveau zullen de meeste artiesten uit het buitenland komen. De artiest die wij voor deze lessen gekozen hebben heet Taylor Scarlett Powell. Klik op haar naam om meer te weten te komen over wat ze doet en wat ze creëert.